Marketing Nyíregyháza

nyíregyháza marketing

Aki Nyíregyházán vagy a környéken marketingest keres az most jó helyen jár. Tudomásunk szerint az EzMarketing.hu csapata nem csak Szabolcs megyében, hanem országosan is dolgozik, sőt még Szlovákiában is van több éves weboldal és marketing munkálata.

Ezmarketing.hu nagyon széles szolgáltatással bír, mint marketing, grafika, videó és animációs anyagok gyártásában, weboldal és webshop készítésben.
Minden szolgáltatásáról elmondható, hogy igen széles körben működik, és egy újabb szolgáltatással fog bővülni ami nem más mint a fotózás.
Ami ugye szorosan kapcsolódik a tevékenységeikhez, vegyül például a termékfotózást és tartalmi elemek gyártásához készítendő saját minőségi fotókat.

Referenciájuk nem ámítás, több mint 7 éves referencia munkákkal büszkélkedhetnek. Vegyük például a helyi nagyobb cégeket mint:
netkazan.hukerekparguru.hu1kulcs.huzar-zarbetet.hu.
és még jó-páran akiket a hivatalos weboldalukon itt tekinthetitek meg.
Természetesen vannak most is olyan ügyfeleik, akik nemrég indultak ill. akiknek eddig nem volt sikeres az elérésük, vagy az értékesítésük.

Szóval Marketing Nyíregyházán vagy Nyíregyházán marketing teljesen mindegy, értékelésük és referenciájuk alapján biztos sikert kínálnak bármely fentebb említett szolgáltatásokban.