A maszturbációs ruha segíti a fogyatékkal élő embereket az orgazmusban (18+)

acxp_malert

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha azt szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz erről a számítógépről kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot! A javasolt szűrőprogram elérhető ide kattintva.

A MASZTURBÁCIÓ nehéz lehet, ha fizikai fogyatékossága van valakinek. Szerencsére ez a ruha segíti a felhasználókat, hogy minden nehézségükre elérjék vágyaikat.

Egy új szexuális játékszer kifejezetten a mobilitási problémákkal küzdők számára készült.

A tajvani feltalálók, Szu-Ying Lai, Hsin-Jou Huang és Chia-Ning Hsu által tervezett Ripple Sexperience ruházati formában érkezik.Lényegében egy olyan ruhaféle, amely tele van érzékelőkkel, amelyek szimulálják az érintés és simogatás érzését.

A Ripple Sexperience rengeteg testfelszereléssel és távirányítóval rendelkezik.Egy gombnyomással a felhasználók a különféle vibráció örömét élvezhetik.

A Ripple “ruhaszerkezet” a tapintható stimuláció szimulációjára összpontosít.

“A felmelegített, levegővel felfújott párnák az érzékeny területekre hatnak, mint a mellek és a combok.A légpárnák fokozatosan fújódnak az izmok mentén, hogy szimulálják az érintés és simogatás érzését.

Egy Arckmasz is jár a csomaghoz, ez a tartozék segít a felhasználók örömének növelésében a környezeti fény blokkolásával.

A nyugtató zene lejátszásával és a feromon felszabadításával, amely „csökkenti a lehetséges szorongást” és „növeli a szexuális élményt”.

“A párnák, amelyek a vállon és a hason helyezkednek el, egyidejűleg felfújódnak, hogy létrejöjjön az ölelés érzése.” Ezzel megélve az orgazmus utáni ölelés érzetet.

Az innovatív kialakítás életváltó lehet a korlátozott mozgásképességűek számára.

Mivel a fogyatékkal élők számára nehézséget okoz a szexuális igényeik megnyitása ez a ruha segíthet a kínos érzések csökkentésében.